Website URL:

Ko Tao Resort

Ko Tao Resort

 Dags för den nionde resan till Thailand. Denna gång bestämde vi oss för att begränsa resan till en ö - Ko Tao. Huvudanledningen var att vi åkte på sommaren och att det vanligtvis är något bättre väder vid öarna kring Koh Samui. Resan till Ko Tao blev ganska dryg, först flighten från arlanda till Bangkok, sen inrikesflyget till Koh Samui, Färja till Koh Tao och slutligen transport till resorten. Ko Tao Resort har två sektioner, Cliff och Beach. Vi bodde på Beach-sektionen vilket såhär i efterhand kändes som det perfekta valet då Cliff-sektionen låg ganska långt från stranden + en väldigt svettig promenad upp för berget. Vår bungalow låg precis vid stranden vilket var extremt skönt. Stranden där resorten ligger heter Chalok Bay och ligger strax under den största och mest besökta stranden - Sairee Beach. Rent generellt var boendet, stranden och omgivningen helt ok. Ovanför Beach-delen av resorten kunde man ta sig till huvudgatan där det fanns en del affärer och restauranger. 


Byn Chalok Bay
Vädret var lite omväxlande, Sol moln och lite regn. Oftast var det ganska molnigt och blåsigt men inte så att det kändes svalt utan riktigt behagligt, det var en ganska skön omställning från vädret i Sverige. 

Read more...

Kao Lak - igen

Kao Lak - Återseendet
KaoLak 10

Vissa gillar att hela tiden återkomma till samma turistort, man känner igen sig, vet vilka ställen man kan gå på, undviker tidigare bottennapp mycket för att få ut det mesta av semestern. Andra fullständigt avskyr att återvända till samma ställe, lite eller inget att upptäcka, resan som ett äventyr försvinner delvis med upprepningen. Vi är nog någonstans mittemellan. Vi har besökt många ställen i Thailand två gånger och sällan har vi blivit besvikna men nästan undantagslöst inte heller positivt överraskade. Den här andra gången i Kao Lak - slutmålet på en ganska krigflackande resablev nog ändå lite av ett antiklimax. Många saker var positivt, Resorten - Kao Lak Resort - och den lilla stranden i anslutning till resorten var väldigt mysig. Stranden ligger strax söder om Nang Thong Beach - ca 15 min promenad från själva centrum. 

Kao Lak Resort
KaoLak 11

Detta var nog ett av de dyraste boenden vi har bokat någonsin i Thailand. Kombinationen av en relativt lyxig Resort och nyårshelgen gjorde att det blev väldigt dyrt - detta trots att vi hade rum väldigt långt från stranden, nästan vid huvudvägen. Samtidigt gjorde det inte så mycket då vi huvudsakligen tillbringade tiden på stranden eller vid poolen. Resorten är väldigt fräsch och hade en fantastisk frukost! Poolen som vi tillbringade mesta tiden vid (då vi inte var på stranden) låg väldigt skuggigt vilket var skönt även om det tidigt på morgonen nästan var kallt. Vi åt aldrig lunch eller middag på resorten utan gick istället till centrala Nang Thong eller några Restauranger som låg på huvudvägen några hundra meter från resorten. 

Bad och utflykter

Tiden i Kao Lak tillbringade vi mest på stranden. Det var ganska stora vågor vilket faktiskt var riktigt kul. Inte så höga så att det kändes farligt men om man kom in fel i en våg så bjöds man på en ganska omtumlande resa.


Testlänk 

Read more...

Phi Phi Island

Phi Phi Island
Phiphi 2

Efter ett väldigt behagligt stopp på Koh Mook var det sen dags för Phi Phi öarna. Som mellan Koh Lipe och Koh Mook så hade vi bokat speedboat till Phi Phi. Det blev en relativt lång tripp med bland annat byte av båt i Krabiområdet och även denna gång var det lite strul med båten men jag tror inte det påverkade tiden speciellt mycket. Totalt tog resan ca 3 timmar. Vi hade bokat Phi Phi Andaman Leagacy resort som ligger en bit bort från piren men ändå nära till huvudgatorna. Vi hade två bungalows som låg bara några meter hotellets pool och en Minaret strax bakom rummen. Det var egentligen inga större fel på resorten förutom att den var ganska färglös. Även det faktum att vi bara skulle vara där några dagar så hann vi inte riktigt "bo in oss". Barnen var ganska sega och inte speciellt förtjusta i Phi Phi vilket gjorde att vi inte gav oss ut på några speciella äventyr där. Lite generellt kan man konstatera att Phi Phi inte riktigt passade oss. Lite för mycket folk, låg medelålder och ganska sjabbigt. Jag tror att man bör vara typ 25-35 år och gilla mycket party för att uppskatta ön.
Dag två tog vi en morgonpromenad till den klassiska utsiktsplatsen, en ganska rejäl promenad som bliv lite onödigt jobbig eftersom vi gick lite fel. Väl uppe kan man se den klassiska timglasmidjan som förbinder den östra och västra delen av ön. En utsiktsplats om absolut kan jämföras med den på Koh Nang Yuan.

Efter ett par nätter var det dags att dra vidare till Kao Lak.

Read more...

Koh Mook

Koh Mook
kohmook 1

Andra stoppet på julresan 2011 var Koh Mook. För att ta oss dit hade vi bokat en speedboat som tog oss via Koh Bulon, och slutligen till Koh Mook. Även denna resa gick helt ok även om motorerna på båten strulade en del. Nu hade vi tidigare sett Koh Mook på avstånd då vi på den förra resan bodde på Koh Kradan och kunde se stranden kring Charlies Beach och redan då kunde konstatera att det såg riktigt trevligt ut. Det första positiva var att vi trodde att vi skulle bli avsläppta på den andra sidan av ön och sen transporteras till stranden/resorten, men vi släpptes av precis vid strandkanten kring Charlies Beach så bara några minuter efter strandning så var vi incheckade.

Read more...

Koh Lipe

Resan dit – Koh Lipe
lipe 1

Resan började med en riktig adrenalinpush. Ca en halvtimme innan i skulle ta bilen till Arlanda kommer plötsligt mellanbarnet ut från sitt rum och säger att Arlanda är stängt. Vi trodda att han skämtade eller att några av hans kompisar drev med honom. Men efter lite efterforskande visade det sig att Arlanda faktiskt var stängt på grund av ett strömavbrott och at planen varken startade eller landade. Det var ca 4 timmar innan vi skulle starta så vi samlade snabbt ihop alla resväskor och drog direkt till flygplatsen.
Ett riktigt bra erbjudande som vi nyttjade var möjligheten att parkera inomhus till ett pris som var nästan lika billigt som långtidsparkeringen

Read more...

Koh Sukorn

2009_sukorn_stranden_solned2_artikelKoh Sukorn, Sukorn Beach Bungalows  

Åker man till Thailand för mycket party, shopping och ett stort utbud av boende och matställen så kan man direkt stryka Koh Sukorn från listan. Ön är Pattayas absoluta motsats. Vi blev hämtade av resorten från Koh Kradan och resan tog ca 3 timmar. När vi anlände på Koh sukorn var det ganska grått och mulet så stranden såg ovanligt mörk ut. Sanden på Koh Sukorn är brunsvart men lika finkornig som på andra öar, lite speciellt men helt ok.

Våra rum fanns några tiotal meter stranden vid den väg som går runt ön (det finns bara en handfull bilar på ön, så det var inte så störande…) granne med ett gäng vattenbufflar. Första dagen gick åt att bekanta oss med stället och stranden och det vi snabbt kunde konstatera var att Resortens restaurang var den enda på stranden, men maten var riktigt bra så det gjorde inte så mycket, även om det alltid är kul att testa olika matställen.


2009_sukorn_skylt_artikelInget för småbarn

Sukron Beach Bungalows är speciell på många sätt. Dels har Resorten en åldersgräns vilket innebär att barn under 7 är inte är välkomna. Det gör att området andas lugn. Nästan som att vara på hälsohem/Spa där dagarna där går ut på att äta på restaurangen, bada i havet (finns ingen pool), promenera på stranden och att ligga och halvsova i solstolarna.

Ett ganska trevligt sätt att tillbringa tiden på, Bara det att det var musikfritt i restaurangen var väldigt ovanligt för att vara Thailand som ofta har hög musik som gör att man inte ens kan höra havet eller prata med varandra i normal samtalston. Det kunde man på Koh Sukorn.


2009_sukorn_stranden_blommor_artikelIngen Bamseklubb..

En kul sak som ägaren berättade var att man får några år sen försökt satsa på lite julfirande, men de flesta gästerna uppskattade det inte så resorten är helt julfri. Majoriteten av gästerna var svenska familjer med äldre barn blandat med lite äldre par.

Stranden var som sagt mörk, men barnen kunde roa sig med att bygga sandslott och fördämningar på stranden och speciellt att jaga krabbor. Man kan kanske tro att barnen skulle bli rastlösa där, men de kunde hålla på flera timmar på stranden, inte minst på den södra delen där man kunde passera stenarna vid lågvatten och där fanns mycket att undersöka.


2009_sukorn_gummiplantage_hus_artikelUtflykt runt ön

Redan andra dagen gjorde vi den första utflykten – en ö guidning. Det var en i personalen – Adam – som var vår guide. Lite fakta om ön, ca 2500 boende, alla utom en handfull är muslimer (dock väldigt liberala ex hade väldigt få kvinnor täckt hår).

Guiden berättade stolt att ön var mer eller mindre självförsörjande med Vattenbufflar till mat, odlig av div sädesslag, vattenmeloner och annat. Fiske och gummiodling var huvudsysselsättningar på ön och en gummiplantage blev det första stoppet. Arbetet med att utvinna gummit inleds varje natt kl 0100 med att man skär en ny fåra i trädet för att sedan bearbeta rå gummit senare under dagen. Vi besökte även en kvinna som ägnade sig åt batikmålning, en vattenmelonodling och hamnen där för övrigt den enda vita sanden på ön finns.

Tydligen har man försökt att bygga ett hotell där, men det har inte blivit så. Vi fick även promenera igenom en del av byarna Hela turen var väldigt avslappnad och kul då man direkt fick en bra bild av vad ön hade att erbjuda (typ ingenting då det gäller shopping och restauranger). Som mest är det ca 80 hotellsängar på ön så efterfrågan på matställen och hysterisk shopping är ju inte så stort.


2009_sukorn_stranden_filip_gustaf_artikelKoh Laoliang

Den andra utflykten gjorde vi den fjärde dagen – Snorkeltur med besök på Koh Laoliang som ligger väster om Sukorn. Båtresan till snorklingsområdet tog ca 1 timme och det var ett riktigt bra område med många olika sorters korallfiskar. Det ovanliga var att vi var nästan ensamma, annars brukar man ju samsas med flera hundra andra i orangea flytvästar. Efter snorklingen åkte vi till Koh Laoliang för att äta lunch. Den ön hade helt fantastisk, kritvit strand med många ovanliga snäckor och genuin i det avseende att det inte fanns något turistboende där – det var bara några skjul där fiskare bodde. En ö med en extrem potential för att ta emot turister, men det var skönt att det var så oexploaterat. Ett annat pittoreskt inslag var att två av de boende på ön promenerade med k-pistar på ryggarna (intressant hur man reagerar på sådant, man blir inte rädd utan ser det mest som ett spännande inslag). Ön var absolut värt ett besök även om det var mycket krossat glas på stranden så man var tvungen att se upp (eller ner). Även resan hem blev en upplevelse så det hade börjat blåsa upp och vågorna växte. Det blev ett rejält studsande – lite som att åka Ribbåt. Roligt ett tag, men snart ganska jobbigt. Barnen gillade det dock. Båten flög helt fritt från vattenytan flera gånger och landade med en kraftig duns. Utflykten som helhet var ändå absolut värd att genomföra.


2009_sukorn_fiske2_artikelFisketuren

Den tredje utflykten gjorde vi dagen innan vi skulle åka därifrån och det var en fisketur. Vi hade pratat med några andra gäster som hade genomfört turen och de var mycket nöjda. Vi drog iväg ganska tidigt, vid halv 9 tiden och redan efter ca 20 minuters resande så började vi fiska.

Nästan direkt fick vi napp och när resan var slut så hade vi fått över 20 fiskar – en riktigt lyckat fisketur med andra ord. Sen att vi fick fiskarna tillagade av restaurangen och serverade till middagen gjorde fiskedagen ännu mer minnesvärd.


2009_sukorn_stranden_vy2_artikelSammanfattning

Som helhet är Koh Sukorn fantastiskt bra om man vill ha en avslappnad semester utan hets och stress samt om man inte absolut måste uppleva vita stränder. Personalen är de trevligaste vi träffat på under alla våra resor. 

Dock finns några negativa saker som man kan nämna, dels så hade det varit bra med kylskåp på rummen, sen hade alla rummen AC, men bara lakan (inga filtar) vilket gjorde det svårt att få till rätt temperatur i rummen.

Slutligen var det en del bruna maneter i havet som bland andra en av sönerna blev brända av, kanske säsongsbetonat men gjorde att man var ganska observant när man badade. Petitesser kanske, men ändå värt att nämna.

Read more...

Bangkok, Indra Regent Hotel  igen

Bangkok, Indra Regent Hotel  

from_hotelEfter 9 nätter på Dolphin Bay var det sedan dags att dra vidare till Bangkok. Det var det enda stället där vi återkom till ett hotell vi varit på tidigare, Indra Regent som ligger i närheten av Baiyoke Sky och precis i anslutning till Pratunam Market. Vi gillade stället skarpt förra gången, och det var lika bra även denna, Rummen är riktigt bra (vi fick ett rum uppgraderat till juniorsvit utan extra kostnad), poolen väldigt bra och lunchen fantastisk. Några saker man bör tänka på dock: Mat och dryck är sjukt dyrt på hotellet och vi upplevde att vi fick betala överpriser om vi fixade taxi just utanför hotellet.

Vi upplevde allmänt sätt att det var ovanligt svårt att få taxichaffisarna att använda taxameter, men det gick för det mesta efter ett tag. Det är bra med MBK där chaffisarna måste använda taxameter för att få hämta upp folk från varuhuset. Huvudmotivet till Bangkokstoppet var självklart Shoppingen; Marknaden utanför hotellet, MBK, Platinum, nattmarknaden Suam Lum Night Bazaar osv.


fixadrickaVi köpte på oss över 50 kilo grejor så det blev en del shopping till slut…
Men vi gjorde lite andra saker också, dels en middagsfärd på floden inklusive mat och underhållning, väldigt turistigt men helt ok.

Sen besökte vi Kao San Road, mest för shoppingen, men även för att vi inte besökt gatan tidigare under våra resor. Vi vuxna var helt klart för gamla för Kao San road och barnen var lite för unga så det blev lite av en jaha-upplevelse även om maten som vi åt där var riktigt bra. Det var för övrigt enda stället under hela resan då man fick se en riktigt fet råtta, men det är väl så det ska vara på Kao San Road…


thailadyMBK Såklart

Bästa shoppingen är fortfarande MBK, men även affärerna under och i anslutning till hotellet där vi bodde är också väldigt bra. Sen passerade vi Platinum som vi dock inte hade tillräckligt tid för att gå igenom, men det verkade väldigt bra. Ska vi åka till Bangkok en gång till så kommer vi säkerligen vika en halvdag åt Platinum.


Efter tre nätter var det sedan dags att åka hem till Sverige och hemresan gick bra förutom lite strul på flygplatsen och att en resväska inte kom med från Zurich (men den kom några dagar senare), men resan hem gick väldigt smärtfritt. Det jobbigaste var att gräva fram bilen som var rejält insnöad på Arlandas långtidsparkering.

Read more...

Koh Kradan Seven Seas Resort

Koh Kradan Seven Seas Resort

2009_kradan_longtail1_artikelKoh Kradan anses av många vara en av Thailands vackraste öar och det är bara att hålla med. Sandstranden är kritvit med möjligheter till snorkling bara några tiotal meter från strandkanten. Speciellt på den södra udden stannade många dag-snorkelbesökare. Där kunde man vid högvatten mata fiska från en gunga som var förankrad i ett träd som man kunde nå under lågvatten. Vi höll oss dock mest kring Resorten som låg några hundra meter norrut. Resorten Sevens Seas där vi bodde är ett riktigt lyxställe, speciellt jämfört med hur vi brukar bo. Exempelvis har den öns enda pool. Rummen var väldigt fina med en gigantisk säng, men det läckraste var ändå badrummet som låg utomhus täckt av en bambuvägg med en väldigt fräsch inredning. Även poolen var bra (väldigt varm) och barnen tillbringade många timmar där.

2009_kradan_stranden6_artikelDock var det väldigt dyrt på Seven Seas, exempelvis kostade en liten flaska Shinga 170 bath, troligen den dyraste öl jag druckit i Thailand! Den enda lunchen där gick på 1700 bath (på andra ställen går det att få luncher för en bra bit under 500 för alla 5). Helt normalt om man jämför med Sverige, men väldigt dyrt för Thailand. Nu finns det ju ett mysigt vattenhål på Koh Kradan – Paradise Lost, en restaurang och Resort som ligger en bit in i djungeln (ficklampa är ett måste på kvällen). Man tar sig dit via stranden och sen ca 10 minuters promenad rakt in på ön, för övigt samma väg som man ska ta om man vill se solnedgången. På Paradise Lost får man rejäla portioner och det var väldigt prisvärt. Det var faktiskt kö till borden så stället är verkligen populärt. Gästerna var när vi var där huvudsakligen Skandinaver.

 

2009_kradan_stranden2_artikelSammanfattningsvis var Koh Kradan riktigt bra, ska man klaga på något så är det lite jobbigt att bada vid lågvatten då man måste passera en massa vassa stenar innan man når vattnet. Det blev en väldigt bra start på semestern med två riktiga slöa-dagar även om vi var lite sugna på att åka över till smaragdgrottan som ligger på grannön Koh Muuk, men det fanns inte tid till det.
Vi har aldrig tidigare varit så långt ner i Thailand så vi har lite svårt att jämföra med annat, men det var utan tvekan något av det bästa boendet och en av de bästa stränderna vi upplevt i Thailand. En liten obehaglig upplevelse var att jag för första gången fick uppleva rejäla strömmar då jag snorklade vid den södra udden. Jag fick kämpa som tusan med simfenorna för at ta mig tillbaka till stranden. Ingen fara egentligen då jag bara var ca 30 meter från stranden och att det fans många båtar i närheten, men en intressant upplevelse.

Read more...

Dolphin Bay

Dolphin Bay, Dolphin bay Resort

Skylt_dolphinJulafton på tåg

Efter 6 nätter på Koh Sukorn var det dags att ta oss till nästa ställe. Vi hade planerat att ta oss till Trang och därifrån ta tåget till Hua Hin. Julaftonen tillbringade vi i Trang, men det fanns inte så mycket att göra där (vi besökte en marknad, men även ett trevligt fika/mat ställe just bredvid stationen – Wunderbar med gott kaffe, något som man inte blir bortskämd med i Thailand).

Tågresan startade vid 6-tiden på kvällen och vi skulle anlända i Hua Hin ca kl 0330, sjukt tidigt med andra ord. Resan gick bra även om jag hade svårt att sova och tåget blev lite försenat så vi var framme vid halv 5 tiden. När vi lämnade tåget så lyste dock vår bokade bil med sin frånvaro. Det var faktiskt lite obehagligt att vänta utanför stationen i Hua Hin utan att komma i kontakt med hotellet (ingen svarade) och att det kring stationen var en del mystiska typer. Efter en timma kom sedan bilen, han hade helt enkelt somnat på en parkering bredvid stationen.

Det innebar att vi kom fram till Dolphin Bay vid 6-tiden på morgonen och det var nog den enda gången under semestern som vi upplevde att det var lite kyligt (några plockade till och med fram fleccetröjorna). Rummen skulle vi inte få förrän efter lunch så det blev att parkera sig i en solstol och vila.

pool_sent_dolphin_bayDolphin Bay Resort

Rummen vi sen fick var perfekta med läget precis ovanför restaurangen närmast havet och med en långsmal balkong. Lite allmänt kan man säga att boendet som helhet är väldigt bra med fina rum, en väl tilltagen pool, bra mat i restaurangen, fina cyklar som man kan hyra. Likheten mellan Dolphin Bay och Baan Krut är slående.

En flera kilometer lång strand med ca 10 hotell utspridda längs hela strandremsan för olika plånböcker. Just området omkring Dolphin Bay Resort är det mest bebyggda med många hotell och matställen. Norr om Resorten är det betydligt färre hus, endast några få hotell och en liten fiskeby längst norrut på strandremsan.

Området har inga shoppingställen/marknader (i alla fall inte vad vi kunde hitta), endast några få strandförsäljare som i och för sig hade ett ganska bra utbud av kläder och tyger. Det finns både ATM och några Minimarts, så inga problem att fylla på vatten, godis och öl om man behöver. Stranden som man når genom att gå över en inte alltför trafikerad gata har en relativt lång sandstrand innan man når vattnet, speciellt vid lågvatten är det en bra bit att gå för att kunna bada. Det är med andra ord väldigt långgrunt.


Strand_dolphin1Många barnfamiljer

Ska man säga något mer om Dolphin Bay Resort är att det verkar vara ett populärt tillhåll för familjer med små barn. Det gjorde att det under vissa tider på dagen kunde vara väldigt stökigt vid poolområdet, speciellt omkring vattenrutschkanan.

Men då kunde man ta sig till stranden där det var betydligt lugnare. Det var relativt få svenskar där, men många familjer från övriga Europa Utbudet av matställen kring Dolphin Bay är helt ok även om vi inte upplevde några kulinariska sensationer. Det bästa stället var nog ändå hotellets restaurang.

Det mest prisvärda var utan tvekan skjulen precis norr om hotellet där man kunde få luncher för hela familjen för under 400 bath – och maten var riktigt bra. Där tillbringades också många timmar i massagesängarna och för nagelmålning. Sammanfattningsvis kan man säga att Dolphin Bay Resort är ett riktigt bra ställe att besöka med bra restaurang, bra poolområde, bra rum och en del andra saker att roa sig med (Gym, Biljard, pingis, cyklar osv)


jag_och_apaUtflykt till Monkey Island

Den första utflykten var en båttrip: först till Ap-ön, sedan vidare till Phraya Nakhon Cave. Vi åkte ganska tidigt vilket visade sig vara ett smart grepp då vi var de första för dagen att besöka ap-ön. Och det kom apor, många apor. Båtföraren hade med sig en hink med bananer och även vi hade med oss bananer och snacks.

Det blev en riktigt bra aktivitet med många ettriga apor som på olika sätt försökte sno åt sig maten. Absolut värt ett besök. Efter ca en halvtimme på ön så tog vi oss till nästa stopp – Phraya Nakhon Cave.

Man var tvungen att promenera upp för ett berg för att sedan ta sig ner i grottan och där låg templet. Det var en svettig promenad, extremt svettig för att vara ärlig. Jag tror inte jag svettats så mycket någonsin (jag kunde vrida ur skjortan på vägen tillbaka, och det var en sjö av svett som vreds ur). Väl inne i grottan var det riktigt fint. Värt ett besök, men tänk på att det är jobbigt – riktigt jobbigt att ta sig dit.


Hua_HinEn dag i Hua Hin

Vi tog även en heldag i Hua Hin efter några dagar på Dolphin Bay - det började nämligen rycka i shoppingtarmen. Det var en väldigt varm dag, så speciellt kring lunch var det väldigt svettig.

Kvällen tillbringade vi på nattmarknaden några hundra meter norr om stationen- en lång gata med all shopping man kan behöva. Vi försökte ändå hålla igen en del eftersom vi skulle till Bangkok några dagar senare där prisnivån och utbudet är betydligt bättre.
Hua Hin är väl inget ställe jag skulle vilja tillbringa hela semestern på men helt ok för en endagsutflykt.

Stranden är alldeles för överbefolkat med alltför många solstolar och strandförsäljare. Inte riktigt vår stil.


strand_dolphin2Cykelutflykt

En sak som jag tycker man ska göra om man bor på Dolphin Bay Resort är att hyra cyklar en halvdag. Tar man sig en bit från själva huvudområdet på vid hotellen så kan man få en strandremsa helt för sig själv. Det är väl inget speciellt att se, men ett trevligt avbrott i hotellunken. Nu fanns det en hel hög med andra utflyktsalternativ, men det var inget som var speciellt lockade.

Exempelvis kunde man besöka nationalparken och dess sötvattenområden och det kändes spännande, men det krävdes att man åkte iväg väldigt tidigt på morgonen för att få uppleva något.


new_year_poolNyårsafton

Nyårsafton tillbringade vi på Resorten med den obligatoriska nyårssupén. Jag hade nog inte alltför höga förväntningar, men kvällen var helt ok. Det blev två ”tolvslag” - ett för barnen vid 8-tiden och ett för alla andra kring midnatt. Det var en väldigt vacker kväll med fullmåne på en molnfri himmel.

Maten var helt ok, det blev mest frossande på tigerräkor och annat gott grillat. Det bjöds även på en del uppträdanden, dansuppvisning, trumuppvisning osv. Speciellt alla rislyktor som skickades upp kring tolvslaget var en mäktig upplevelse.

Sammanfattningsvis en riktigt trevlig nyårsafton även om det kändes lite konstigt att skjuta upp raketer i kortbyxor – normalt är man van vid att vara betydligt mer påklädd för sådana aktiviteter en nyårsnatt…

Read more...
Subscribe to this RSS feed