Boendet

batch 28 U28Palmeraie Beach Hotel

Om man ska sammanfatta hotellet så är väl detta det viktigaste:

  • Enskilt, både positivt och negativt
  • Fantastisk mat
  • Fantastisk personal
  • Bra pool och en jättebra strand
  • Fina rum

Palmeraie Beach Hotel är ett ganska litet hotell med ett 50-tal rum och ett litet konferensrum. Området består av två trevånings-längor utan balkonger (endast två rum har balkong). Alla rum har AC och kylskåp.

 

Väl incheckade kom den första stora besvikelsen, vi blev informerade om att man skulle renovera poolen och att man inte skulle ha möjlighet att använda den några dagar. Som en kompensation fick vi istället bo i det största deluxe-rummet på ca 80 kvadrat!

Hotellet låg väldigt avskilt och man var tvungen att använda hotellets taxi om man skulle ta sig någonstans. Personalen och maten var fantastisk. Man kände sig mer som en gäst än en turist. Eftersom man renoverade så var vi nästan ensamma flera dagar. Stranden var mycket bra även om det var en del sandflugor (lite som svenska knott) vilket gjorde att barnen blev väldigt rödprickiga efter några dagar.

 

Vi trivdes så bra på hotellet att vi valde att stanna kvar hela semestern. Poolen renoverades ca 5 dagar, men då var vi på utflykter så vi påverkades inte så speciellt mycket. Sammanfattningsvis ett mycket bra hotell som vi verkligen rekommenderar om man prioriterar en lugn semester. Vill man däremot ha mer action så ska man nog bo någon annanstans. Prisnivån var ganska hög, men eftersom boendet var så billigt blev det ändå mycket prisvärt.

batch 35 U35Reviderat 2010

Nu med lite perspektiv på Thailand kan man säga att hotellet är väldigt isolerat, man bör nog inte vara där mer än några dagar. Hotellets prisnivå för ex maten är relativt högt och annat som exempelvis massage var även det på prisnivåer som vi såhär i efterhand kan konstatera var långt över snittet jämfört med andra ställen vi varit på under senare resor.