Koh Chang

batch Thailand 200352Även denna gång tog vi hjälp av Hotellets taxi som tog oss till färjelägret. Båtfärden gick bra och tog ca 1 timme. När vi kommit till Koh Chang hittade vi direkt in taxi som tog oss till hotellet. Hotellet vi hade valt var Koh Chang Cliff Beach. Vi hade valt ett stort rum med två extrabäddar.

Hotellet ligger vid Kai Be Bech som ligger ganska långt söderut på ön. Koh Chang har samma turisttäthet som Koh Samet - Ju lägre söderut desto lugnare är det. Stranden på Kai Be är inte speciellt lång och den domineras totalt av hotellen Cliff Beach och Chang Park.

 batch Thailand 2003208

Hotellet

Cliff Beach har två huvuddelar, dels själva huvudområdet som ligger på strandnivå, men även ett antal rum uppe på berget. Poolen är ganska liten vilket i och för sig inte var något problem då det var ganska få gäster, men jag kan tänka mig att det blir ganska trångt om hotellet är fullsatt. Restaurangen var helt ok och hade de traditionella maträtterna.

Dock kändes bemötandet på Cliff beach något sämre jämfört med Palmeraie Beach Hotel. Rummet som vi hade uppe på berget var däremot väldigt bra med en väldigt stor balkong och en fantastisk vy över området. Även frukosten var väldigt bra trots att jag lyckades bita sönder en tand på den extremt knapriga baconen.